Как да изберем име на детето

Как да изберем име на детето

6

Изборът на име на детето е съдбовен за него акт, тъй като името трябва да съответства на неговата душевност. Името е свързано с кармата на детето. Традиции в избора на имена.

1

Карма

Карма - Най-новите заглавия и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Карма. Материали за Карма от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Карма.
Карма - Какво отношение имате към света (Кармични уроци)

Какво отношение имате към света (Кармични уроци)

02.01.2012311531

Всичко, което ни се случва, не е случайно, а е напомняне за неправилното ни отношение към света. Важното е да можем навреме да разпознаем тези сигнали.

Карма - Прераждането и връщането към минал живот

Прераждането и връщането към минал живот

19.09.20103345256

С Карма прераждането може да обясни защо добрите неща се случват на лошите хора, а лошите неща - на добрите. Дали е затова, че сме били наградени или наказани за действия от минал живот

Карма - Кармичните слоеве на човек – значение и разбиране

Кармичните слоеве на човек – значение и разбиране

11.06.201008274

От гледна точка на биоенергетиката ролята на слоевете, запълваши човешката карма са много сложни. Личната карма на човек и информация за предишни животи се крият в най-финия слой

Карма - Мислоформите какво са, как се създават и какво произтича от тях

Мислоформите какво са, как се създават и какво произтича от тях

25.11.200903924

Мисленето може да се използва за създаване, поправяне и разрушаване на реалността. Чистото сърце и ум са най-добрите защитници от всички враждебни астрални нападения.