Бяло куче в сънищата - значение и символика

Бяло куче в сънищата - значение и символика

Често пъти събуждайки се, ние размишляваме над това, което сме сънували и се опитваме да разгадаем символиката на сънищата си. Задаваме си въпроса какво всъщност означават те и дали са добър или лош предвестник.

1

Тълкуване на сънища

Тълкуване на сънища - Най-новите текстове и материали. Необясними явления, загадки и всичко относно Тълкуване на сънища. Любопитни статии за Тълкуване на сънища от Средновековието до наше време. Феномени, древни цивилизации, паранормални явления и Тълкуване на сънища.
Тълкуване на сънища - Черно куче в сънищата - значение и символика

Черно куче в сънищата - значение и символика

04.10.20190333

Безспорно е, че сънищата ни разкриват нашите мисли и емоции. Какво означава сънят с черно куче и как можем да го тълкуваме?

Тълкуване на сънища - Как да тълкуваме сънищата за пръстени

Как да тълкуваме сънищата за пръстени

21.09.20190175

Ако в съня си се видите с пръстен, това означава, че ви предстоят нови начинания, в които ще имате успех. Счупен пръстен, от своя страна, вещае спорове и нещастия в брака.

Тълкуване на сънища - Любовната символика на цветовете в съня

Любовната символика на цветовете в съня

07.07.201901321

Цветните сънища обикновено се наблюдават при по-малко хора. Но също като черно-белите крият определена любовна символика.

Тълкуване на сънища - Индиански вярвания: Третата ни душа пътува из света на сънищата

Индиански вярвания: Третата ни душа пътува из света на сънищата

30.06.201901727

Светът на сънищата се приемал като реален от индианците. Къде отива душата ни, когато спим – този въпрос произлиза от вярването, че имаме само една душа. Според индианците обаче имаме цели три.

Тълкуване на сънища - Сънища с части от лицето

Сънища с части от лицето

22.06.20190816

Ако видите лицето си по-пълно насън, не се тревожете. Това означава, че ще ви споходят по-добри дни и вероятно ще се замогнете.

Тълкуване на сънища - Ето какво разкриват вашите сънища за храна

Ето какво разкриват вашите сънища за храна

14.06.20190808

Каква е ролята на храната в сънищата ни и как да тълкуваме появата на някои популярни хранителни продукти в нашите преживявания по време на сън?

Тълкуване на сънища - Какво означава, ако четеш насън

Какво означава, ако четеш насън

12.05.20190732

Според едно старо поверие, ако човек иска да разбере какво му предстои в бъдеще, трябва да сложи книга под главата си и да преспи с нея. В следващите редове ще разберете как да тълкувате сънищата, в които четете.

Тълкуване на сънища - Обърнете особено внимание на тези сънища!

Обърнете особено внимание на тези сънища!

06.05.201901304

Сънищата ни пренасят в един различен свят. В някои случаи те са просто спомени на наши преживявания или отражение на желанията ни. Но много често сънищата са някакво предсказание.

Тълкуване на сънища - Бял кон в съня? Какво символизира

Бял кон в съня? Какво символизира

20.04.20190407

Нека видим какво символизира това красиво и благородно животно, появявайки се в съня. Проучванията показват, че сънищата, в които присъстват коне са често срещани и е по-вероятно те да бъдат сънувани от жени.

Тълкуване на сънища - Какво символизират сънищата за баби и дядовци

Какво символизират сънищата за баби и дядовци

24.03.201901019

Ако сънувате баба си, означава, че скоро ви очакват радостни новини, предстоят ви неочаквани събития. Ако тя ви говори, ще участвате в някакъв скандал. Вижте повече.