Замръзналите пътешественици във времето

Замръзналите пътешественици във времето

Вече над десетилетие група изследователи разработва проекта Таймшип. Той цели да запази чрез криогенеза болни от нелечими днес болести хора за бъдещето, когато техните здравословни проблеми ще бъдат решими.

1

Пътешественици във времето

Пътешественици във времето - Последните текстове и материали. Необясними явления, загадки и всичко на тема Пътешественици във времето. Материали за Пътешественици във времето от Средновековието до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални събития и Пътешественици във времето.
Пътешественици във времето - Пътешествениците във времето и техните истории

Пътешествениците във времето и техните истории

12.03.20190827

За едно пътуването във времето е само мечта, която се надяват някога да сбъднат, за други то е нещо абсурдно, а за трети е реалност. А вие как мислите – пътуването във времето е лудост или реалност? Вижте тези истории

Пътешественици във времето - Замръзналите пътешественици във времето

Замръзналите пътешественици във времето

19.01.201901126

Да се събудиш, след като от времето, в което живееш, са минали няколко века, е наистина интригуваща мисъл. Замръзналите пътешественици във времето са на път да станат факт

Пътешественици във времето - Учени проведоха първото пътуване във времето

Учени проведоха първото пътуване във времето

30.06.201404035

Австралийски учени от Куинсландския университет проведоха за първи път пътуване във времето, като изпратиха два фотона в миналото и ги върнаха успешно в настоящето.