Той дойде от бъдещето, за да ни каже какво ни очаква

Той дойде от бъдещето, за да ни каже какво ни очаква

1

Пътешественик във времето, проверен от детектор на лъжата, разказа какво очаква човечеството в бъдеще. Думите му определено ни дават теми за размисъл.

1

Пространство

Пространство - Новите теми и материали. Мистика, загадки и всичко за Пространство. Любопитни статии за Пространство от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Пространство.
Пространство - Пътуването във времето е възможно, но само в миналото

Пътуването във времето е възможно, но само в миналото

21.11.20170538

Една от малкото концепции, родени в умовете на фантастите, които хората все още не са разгадали как се прави, е тази за пътуването във времето. Според един учен обаче пътуването във времето е възможно само в обратна посока, тоест в миналото

Пространство - Пътуването във времето е възможно! Сега трябва да стане на практика

Пътуването във времето е възможно! Сега трябва да стане на практика

04.05.20170786

Смята се, че пътуването в миналото и бъдещето е само фикция и плод на въображението на писатели и сценаристи. Но учени казват, че пътуването във времето е напълно възможно.

Пространство - Учени: Вселената няма посоки!

Учени: Вселената няма посоки!

18.09.201601587

Ако някога сте чувствали, че животът ви няма посока, можете да обвините за това Вселената. Изследователи подложили на тест вековна хипотеза, като анализирали най-старата радиация, за да разкрият, че Вселената се разширява изотропно.

Пространство - Малки хитрости за решаване на проблемите в леглото

Малки хитрости за решаване на проблемите в леглото

16.05.2014011601

Често се случва единият партньор да не може да заспи, защото другият хърка, оставя телевизора включен, страда от безсъние или иска прекалено много пространство в леглото за себе си.

Пространство - Мъж-феномен чува още неизречени думи

Мъж-феномен чува още неизречени думи

30.07.201305063

Мъж предизвика интереса на учени от цял свят с уникалната си способност да чува думи, които все още не са били изречени.

Пространство - За скоковете във времето

За скоковете във времето

10.04.201303657

Тайнствените пътешествия във времето винаги са вълнували почитателите на неизвестното и загадъчното. Все още не е ясно дали изобщо са възможни скоковете във времето, но някои случаи потвърждават тази хипотеза.

Пространство - Зрението пречи на прилепите

Зрението пречи на прилепите

17.12.201001845

Прилепите използват не само ехолокация за ориентиране в пространството, но и зрението си. Когато се чифтосват, те се блъскат в препятствия в тъмнина, а не при ярка светлина.