Пътешествениците във времето и техните истории

Пътешествениците във времето и техните истории

За едно пътуването във времето е само мечта, която се надяват някога да сбъднат, за други то е нещо абсурдно, а за трети е реалност. А вие как мислите – пътуването във времето е лудост или реалност? Вижте тези истории

1

Машина на времето

Машина на времето - Последните теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко за Машина на времето. Любопитни статии за Машина на времето от вековете до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Машина на времето.
Машина на времето - Ватикана крие машина за пътуване във времето

Ватикана крие машина за пътуване във времето

16.05.201801925

Светият престол и в частност Ватикана винаги са криели куп тайни. Най-голямата обаче е разкрита. Оказва се, че духовните лица пазят тайната за реално съществуваща и работеща машина за пътуване във времето.

Машина на времето - Пътуването във времето е възможно! Сега трябва да стане на практика

Пътуването във времето е възможно! Сега трябва да стане на практика

04.05.20170786

Смята се, че пътуването в миналото и бъдещето е само фикция и плод на въображението на писатели и сценаристи. Но учени казват, че пътуването във времето е напълно възможно.

Машина на времето - Физик твърди, че е построил машина на времето

Физик твърди, че е построил машина на времето

28.04.201601211

Именно в теорията за студен ядрен синтез, разработен от Расулов, е скрита тайната на пътешествията във времето. Въз основа на нея ученът е построил модел на механизъм, способен да придвижи човек в миналото или бъдещето.

Машина на времето - Ще пътуваме във времето – но само напред

Ще пътуваме във времето – но само напред

03.06.201004884

Геният на теоретичната физика Стивън Хокинг е убеден, че пътешествията във времето са възможни - но само напред в бъдещето. За целта трябва да се построи свръхскоростна машина на времето.

Машина на времето - Изучават помощника на циркадния часовник

Изучават помощника на циркадния часовник

03.12.200901205

Човешкият мозък е изключителна машина на времето с различни системи, които контролират всичко. Човешките и животинските мозъци се управляват от 24-часов ритъм, известен като циркаден часовник.