Как да се отървем от лошата карма?

Как да се отървем от лошата карма?

Казват, че онова, което правиш, мислиш и говориш, се връща обратно при теб. Човек плаща за грешките си, но и бива възнаграден за добрите дела, които е извършил безкористно. Това се нарича карма.

1

Лоша карма

Лоша карма - Последните заглавия и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко за Лоша карма. Материали за Лоша карма от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Лоша карма.
Лоша карма - Фактите за кармата, които не знаете

Фактите за кармата, които не знаете

04.07.2019011676

Представата за кармата е като за наказание, дори двете думи се използват като синоними, но това не е вярно. Ето 14 факта за кармата, които не са добре известни, но дават по-точна представа за нея

Лоша карма - Кармата - факти, закони, причини и следствия

Кармата - факти, закони, причини и следствия

19.06.201906341

Това е просто карма – лоша или добра – такава, каквато сте заслужили. Но, нека започнем отначало. . . Какво всъщност е Карма?

Лоша карма - Лоша карма - можем ли да я променим и как?

Лоша карма - можем ли да я променим и как?

31.03.201908612

Можем ли да променим лошата си карма? Отговорът е Да! Едва ли съществува човек, който никога да не е помислим, казал или направил нещо лошо. Затова има различни начини за коригиране и промяна на лошата карма

Лоша карма - Какво е карма на бездействието и как да се предпазим от нея?

Какво е карма на бездействието и как да се предпазим от нея?

24.09.201801170

Всеки от нас е чувал за думата карма. Понятието присъства в различни духовни учения. Това е погрешно насочване на енергия, дължащо се на неправилни постъпки.

Лоша карма - Възможно ли е да променим кармата си?

Възможно ли е да променим кармата си?

11.07.2013013236

Най-интересното е, че промяната на кармата в най-общия ѝ съдбовен поток, може да се направи само от изключително извисен в духовно отношение човек. Ако ви е писано да промените кармата си, то това е заложено в кармичния план за живота ви.

Лоша карма - Кармата е нашата способност да създаваме и променяме

Кармата е нашата способност да създаваме и променяме

26.11.201208541

Кармата е действие, но и ефекта от нашите действия. Тя е способността да създаваме и променяме. Кармата не е просто действие от наш предишен живот или действие от миналото ни