Тарар – ненаситният мъж, който яде всичко

Тарар – ненаситният мъж, който яде всичко

Тарар - под това име е известен в историята мъжът, способен да изяде всичко, което му попадне. И под всичко имаме предвид всичко - дори трупове на хора и животни

1

Апетит

Апетит - Новите теми и публикации. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Апетит. Любопитни статии за Апетит от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Апетит.
Апетит - Вкусовите реакции се влияят от Луната

Вкусовите реакции се влияят от Луната

19.02.201301140

Движението на Луната по зодиакалните знаци променя вкусовите ни реакции. Това трябва да се има предвид при приготвянето на храната.

Апетит - Спете по много, за да тежите по-малко

Спете по много, за да тежите по-малко

04.01.201308416

Липсата на сън предизвиква напълняване в жените. Липсата на сън стимулира производството на хормоните на апетита. Безсънието вреди на здравето и води до преждевременно стареене на организма.

Апетит - Цветотерапия

Цветотерапия

20.03.201102255

С помощта на цветове можете да съблазнявате, да успокоявате нервната си система и да отслабнете. Синьото подтиска апетита, а червеното го увеличава. Черното уталожва конфликти.

Апетит - Апетитът предсказва смъртта

Апетитът предсказва смъртта

15.02.2010020868

Липсата на апетит е сигнал, че организмът може лесно да бъде поразен от смърт. Това обаче засяга само хората на възраст над 70 години. Апетитът зависи от процесите на остаряване.