Амулети и Талисмани

Амулети и Талисмани

Съвети при избора на амулети и талисмани, които предпазват и помагат. Значението на амулетите и талисманите, как да ги избираме и какво символизират. Избери си талисман спрямо зодията и датата на раждане
Направете си билкови амулети на ЕньовденНаправете си билкови амулети на Еньовден
23 Юни
Mariana
Най-важния летен празник е Еньовден – денят на билкарите. От набраните на Еньовден билки може да направите билкови амулети, които ще действат в продължение точно една година, до следващия Еньовден.
За безаварийна почивка: Как да си направим ваканционен талисманЗа безаварийна почивка: Как да си направим ваканционен талисманНаправете си ваканционен талисман, за да протече почивката ви щастливо, спокойно и безаварийно.
Талисмани срещу вредни енергийни влиянияТалисмани срещу вредни енергийни влиянияМожете да носите своя талисман под формата на гривна, колие, като скрита вещ на определено място между личните предмети. Важна е вярата в благотворното им действие. Тя е вид енергия, която неутрализира злото
Талисмани за мъжеТалисмани за мъжеТалисманите, наричани още амулети, са предмети, използвани от дълбока древност във всички култури. Вижте кои са най-разпространените талисмани за мъже.
Сватбени талисманиСватбени талисманиНяма как стремежът към семейно щастие да не бъде подкрепен от талисманите за късмет и щастие на сватбения ден. Като сватбени талисмани се използват и бижутата във всички култури. Много популярен сватбен талисман е. . .
Талисмани за жениТалисмани за жениСъществуват множество талисмани с различно предназначение - за късмет, срещу вредни енергийни влияния, сватбени талисмани, за мъже, за жени, за новородени и други. Ето и най-подходящите талисмани за жени
Копчетата сбъдват желания! Ето как да си направим амулет от тяхКопчетата сбъдват желания! Ето как да си направим амулет от тяхКопчетата са сред предметите, до които непрекъснато се докосваме в нашето ежедневие. Всички знаят, че те значително улесняват нашия бит, но малцина са наясно, че могат да привличат късмет, любов, пари и успехи.
Късметът ти е вързан в кърпа с най-стилните талисмани за домаКъсметът ти е вързан в кърпа с най-стилните талисмани за домаВижте кои са тези сувенири, заредени с късмет, които ще пазят дома и близките ви и ще ви осигурят хармония, радост и светли дни.
Талисманите, които ще ти донесат голям късмет това лятоТалисманите, които ще ти донесат голям късмет това лятоВижте кои три талисмана ще са ви от голяма полза в отпускарския сезон. Доверете им се и няма да съжалявате.
Талисманите, които ще ти трябват през 2018 годинаТалисманите, които ще ти трябват през 2018 годинаПрез годината на Жълтото земно куче палето ще е най-големият талисман. Но има и други амулети, които ще работят в наша полза.